Szolnoki Honvéd Ejtőernyős Sportegyesület

EJTŐERNYŐS VILÁGKUPA - PARAWCS 2017

Locarno (Svájc) 2017.10. 20. - 10. 25.

 

Svájcban folytatták  a sikereket ejtőernyőseink.

 

A versenysorozat eddigi öt állomása után, a Parachute World Cup Series (PARAWCS), Ejtőernyős Célbaugró Világkupa hatodik, egyben utolsó helyszínéről, a svájci Locarnoból is szép eredményekkel térhetnek haza sportolóink. A Magyar Honvédség Ejtőernyős Válogatottja ismét az élmezőnyben fejezte be a kupasorozatot.

 

 

A szeptember 22-24. között megrendezett svájci, utolsó állomásán induló 36 csapat közül a mieink a kilencedik helyezést érték el. Az együttes eredményen túl a válogatott tagjai számos egyéni sikert is elértek. 

 

 

Asztalos István senor kategóriában harmadikként léphetett fel a dobogóra, őt követte negyedikként Bánszki Tamás. A világkupák éves összetett értékelésekor az elért eredmények tekintetében a válogatott csapat ötödik,  Asztalos István senor kategóriában pedig második lett.

 

 

A mezőny nagyon erős volt, hiszen 180 férfiversenyző indult. Az elért eredmény mellett Asztalos István azonban arra a legbüszkébb, hogy senior korosztályban is végig tudta versenyezni mind a hat világkupát. 

Eredmények:

 

csapat célbaugrás: 9. hely

egyéni célbaugrás: 4. Bánszki Tamás 

master:         3. Asztalos István   

 

Ejtőernyős Világkupa sorozat összesített eredménye:

 

 

Asztalos István Master kategóriában: 2. hely

Csapatban:  5. hely

 

 

A Parachute World Cup Series (PARAWCS 2017) világkupa versenysorozatában az ejtőernyősök először a horvát Rijekában, avagy Fiumében, majd a szlovén Bledben, a német Peitingben, az olasz Bellunoban és az osztrák Thalgauban mérkőztek meg egymással a lezárást jelentő svájci Locarno-i kihívás előtt. 

Eredménylista:

http://www.parawcs.com 

 

Powered by XelDawe